Ella

Olen nimeltäni Ella, blogissa esittäydyn nimellä Ella L. Olen 13-vuotias. Olen syntynyt Hyvinkäällä, mutta nykyistä asuinpaikkaani en kovin tarkkaan kerro. Minulla ei ole siskoja eikä veljiä, eikä myöskään lemmikkejä. Käyn ylä-asteen kahdeksatta luokkaa. Harrastan jalkapalloa, jonka varmasti osasitte päätellä heti tänne saavuttuanne:D Omaan vaaleat hiukset sekä siniharmaat silmät. Olen 180cm pitkä. Tykkään viettää aikaa kavereiden kanssa, olla koulussa (päivästä riippuen), kirjoittaa blogiin, valokuvata, katsoa youtuben videoita jne.

Lempiväreihin kuuluu musta ja valkonen sekä punanen. Vaikka, oikeestaanan mä tykkään vähän niinkun kaikista väreistä. Lempibändejä löytyy esim. Black Veil Brides, Bring Me The Horizon, Black Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden, Slipknot, Metallica ja Slayer sieltä hevimetalliosastolta ja "normaalin" musiikin osastolla mulla ei oo yhtä lempibändiä/-artistia. Tv-sarjoista seuraan vain Salattuja elämiä ja Pretty Little Liarsia, tosin siinä odottelen netflixiin viidettä kautta.. Lempielokuvat on ehdottomasti kaikki James Bond elokuvat joista varmaan paras on Spectre. Olen oikeasti kovan luokan Bond-fani. Oon kattonu jokaisen elokuvan väh. 3 kertaa ja en ole vieläkään kyllästynyt.:D Kirjoja en paljonkaan lue mutta tänhetken lemppari on ehdottomasti Elä ja anna toisten kuolla Ian Flemingiltä (surprise:D). Lempinäyttelijät on Daniel Craig (<3), Pierce Brosnan ja Sean Connery (silloin kun näytteli Bondia) sekä Roger Moore. Jotenkin yllättävää että kaikki on Bond-näyttelijöitä. Tykkään käydä ulkomailla. Oon aina ollut enemmän ranta- kuin kaupunkilomaihminen. Mut tunnetaan mun kaveripiirissä erityisesti siitä että juon kuulemma liikaa maitoa (?:D) ja siitä etten tykkää mistään muista sipseistä kuin estrellan herkkusipseistä:D. Ja vielä loppuun, rakastan kesää!


_____________________________________________________________________________________Jalkapalloa oon harrastanut kaksi vuotta. Pelaan JoKi T02/03 joukkueessa, mutta olen pelannut myös JäPS T02-03 joukkueessa. Pelaan numerolla 20 ja JäPSissä numeroni oli 35. Nappikset löytyy nikeltä sekä pelikamat adidakselta niinkuin tietysti muillakin joukkueemme pelaajilla. Pelaan tällähetkellä kärjessä. Lista saamistani palkinnoista on Pelit-sivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti